Hordalandsfotball

Oddstips 7.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Mandagen byr på Nations League fotball. Også Norge skal i aksjon borte mot Nord Irland. Ellers er det noe magert utvalg på resten. Vi tar for oss Norge kampen i dag.

Nord-Irland – Norge B 2.35
Norge har ikke tapt på sine 4 siste bortekamper. Nord-Irland har tidligere vunnet 4 av 6 kamper mot Norge. Men det er flere år siden de to møttes. Nord Irland klarte uavgjort mot Romania i sin kamp denne helgen. Så er spørsmålet , klarer Norge å reise seg etter den svake forestillingen mot Østerrike? Oddsen på kampen: H 3.05, U 2.80 og B 2.35. Vi prøver oss på ny med en seier til Norge til 2,35 i odds. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper:
Nederland – Italia U
Østerrike Romania , Handikap fulltid 0-1, H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Flax i 20 år?