Hordalandsfotball

Oddstips 8.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Norge betalte gode penger mandag kveld med storseieren. Langoddsen i dag byr oss følgende fotballmeny, Nations League og OBOS-runde. Det er en del kamper i U21 kvalifisering til EM også. Vi skal se på en kamp i OBOS-ligaen i dag.

HamKam – Raufoss H 2.20
Det er kampen mellom Ham Kam og Raufoss. Ham-Kam sin hjemmestatistikk denne sesongen: 0-2-4. Raufoss har ikke vunnet noen av sine 10 siste bortekamper. Ham-Kam har spilt 8 hjemmekamper på rad uten å vinne. HamKam ligger på 16.plass med 10 poeng, Raufoss på 11.plass med 13 poeng. Oddsen på kampen: H 2.20, U 3.35 og B 2.80. Kjetil Rekdal jobber nok hardt om dagen for å føre HamKam oppover til sikker plass. Det er tett i bunnen og vinner HamKam så har de like mange poeng som Raufoss på 10.plass. Vi tror den gamle ringreven vinner denne kampen til 2.20 i odds. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper:
KFUM Oslo – Tromsø B
Åsane – Jerv H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens pott:

MånedsFlax: