Hordalandsfotball

Oddstips 9.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Utvalget på Langoddsen er magert denne onsdagen. Vi slår et slag for Viking lotto med 31 millioner i førstepremie potten. Kan være greit å ta med seg. Det er full runde i den finske øverste fotball divisjonen, Vekkausliiga. En kamp i Allsvenskaen er også av interesse.

Vi ser på kampen i Allsvenskaen mellom Helsingborg IF – Kalmar FF. Kalmar har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper. Med sine 7 gule kort, har Mohammed Abubakari flest på Helsingborg. Fidan Aliti har flest på Kalmar med 6 kort.I de siste 18 møtene når Helsingborg spiller hjemme, har de vunnet 10, det har blitt 4 uavgjort, mens Kalmar har vunnet 4. Målforskjellen er 38-16 i favør Helsingborg. Det er to lag som sliter alvorlikt i bunnen av serien på 14 og 15 plass med 16 og 14 poeng. Odds er slik ,H 2,35 , U 3,10 og B 2,65. Begge lag har hatt noenlunde samme dårlige formutvikling , med et unntak. Helsingborg slo Djurgården , laget ligger på fjerde plass, 3-1 den 30 august. Vi tror det motiverer til seier over Kalmar til 2,35 i odds. Kampstart kl 1900.

Alternative kamper:
FC Honka – FC Ilves H
TPS Turku – FC Haka H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens pott:

MånedsFlax: