Hordalandsfotball

Oddstips tirsdag 29 september.

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Thomas Karlsen


Det er et smalt utvalg med fotballkamper denne tirsdagen, men bare vi finner de riktige så klarer vi oss med det. Utvalget er litt engelsk Ligacup, noen La Liga kamper, en kamp i OBOS- serien og noen kvalifiseringskamper til Champions League.

Ullensaker/Kisa- Tromsø (Pause/Slutt) B/B 2.50
Vi velger oss OBOS kampen mellom Ullensaker/Kisa og Tromsø. Tromsø leder serien , Ullensaker/Kisa på 12 plass , farligt nær bunnstriden. Henrik Kristiansen er toppscorer på Ull/Kisa med 5 mål. Eric Kitolano har scoret flest for Tromsø med sine 6 mål. Med sine 4 gule kort, har Morten Sundli flest på Ull/Kisa. Jostein Gundersen har flest på Tromsø med 4 kort. Oddsen på kampen: H 3.95, U 3.75 og B 1.70. Vi har troen på at Tromsø klarer dette greit og går for handikap varianten B/B (pause/slutt) til 2,50 i odds. Kampstart kl 1900.

Alternative kamper:
Real Sociedad – Valencia Over/Under ant. mål fulltid 2.5 Under til 1,85 odds.
Getafe – Real Betis H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: