Hordalandsfotball

Oddstips 24.september

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Njål Arnar Johansen


Torsdag og nye muligheter på Langoddsen. Hvis man ikke fikk Vikinglotto potten på onsdag, kan man prøve lykken her. Det går i kvalifisering til Euro League denne torsdagen. Det er og full runde i islandsk fotball for de som har interesse for det.

AC Milan – Bodø/Glimt U 5.60
Vi skal se på en kamp i Euro League kvalifiseringen mellom Milan – Bodø/Glimt. Det er en fjær i hatten for Bodø/Glimt å komme så langt og kanskje de kommer lenger? Milan er uten tap på sine 19 siste kamper. Bodø/Glimt er uten tap på sine 20 siste kamper. Bodø/Glimt har vunnet 7 kamper på rad. Oddsen på kampen: H 1.27, U 5,60 og B 7.00. Vi satser på at Bodø/Glimt klarer det umulige og holder de til uavgjort til full tid til 5.60 i odds. Kampstart kl 2030.

Alternative kamper:
Lincoln City – Liverpool , Over 3,5 mål .
Rosenborg – Alanyaspor H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens pott:

MånedsFlax: