Hordalandsfotball

Oddstips 1.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


En flott onsdag er tilbakelagt med pene penger inn. I dag er det torsdag og nye muligheter på Langoddsen. Dagens meny består av rikelige mengder kvalifiseringskamper til Euro League, spansk La Liga og noen kamper i den engelske ligacupen som de mest interessante.

Dundalk – KI Klaksvik (Pause/Slutt) H/H 2.25
Vi velger oss en kamp i kvalifisering til Euro League som vår kamp, Dundalk – KI Klaksvik. Kanskje et litt uvant valg, men det viktigste er at resultatet blir slik vi tror og at oddsen er god. KI Klaksvik er uten tap på sine 4 siste kamper. Dundalk har tapt to og vunnet 4 på sine 6 siste kamper. Det aller viktigste er nok at det øverste nivået i Irland er nok en god del bedre enn på Færøyene. Oddsen på kampen: H 1.55, U 3.60 og B 4.90. Vi går for en annen variant og satser på H/H(pause og slutt) til 2.25 i odds. Kampstart kl 2030.

Alternative kamper.
Rangers – Galatasaray H 1.82
Rio Ave FC – Milan, Over ant. mål fulltid 2.5, 1.85.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: