Hordalandsfotball

Oddstips 10.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


I og med at det er landslagspill blant de fleste europeiske landene, så er utvalget på langoddsen magert når det gjelder spill på høyeste serie nivå. Men det finnes muligheter også her. I dag velger vi oss en kamp i OBOS ligaen. Husk også at det er penger å hente i Lotto eller Tippekupongen også har en liten pott som skal ut.

Jerv – Raufoss
Med sine 5 gule kort, har Diego Campos flest på Jerv. Emil Breivik har flest på Raufoss med 5 kort. Raufoss har en seiersrekke på 3 kamper på bortebane. Forrige sesongs oppgjør mellom lagene: 1-0 (Jerv hjemme) og 4-2 (Raufoss hjemme). Oddsen på kampen. H 2.35, U 3.50 og B 2.50. Jerv har vunnet sine to siste kamper og vi satser på at de har fått en viss flyt og slår Raufoss til 2.35 i odds. Kampstart kl 1530.

Alternative kamper
Brattvåg – Alta H
Hønefoss BK – Øvrevoll Hosle H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

Dagens Tippekupong:

MånedsFlax: