Hordalandsfotball

Oddstips 11.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Flotte 2.35 i odds på Jerv lørdag. I dag er det søndag og nye muligheter på Langoddsen. Mye bra på menyen i dag. 1.divisjon damer, engelsk Super League damer, full runde i OBOS-ligaen og ikke minst et bra utvalg landskamper i Nations League gruppespill. Vi velger oss en kamp i Obos-ligaen og oppgjøret mellom Lillestrøm – Øygarden.

Lillestrøm – Øygarden (O/U 3.5 mål) Over til 2.05
Lillestrøm på 4.plass med 35 poeng, Øygarden på 15.plass med 17 poeng. Thomas Lehne Olsen er toppscorer på Lillestrøm med 6 mål. Aune Heggebø har scoret flest for Øygarden med sine 5 mål. Øygarden har ikke vunnet noen av sine 8 siste bortekamper. Lillestrøm har ikke tapt noen av sine 5 siste hjemmekamper. Oddsen på kampen: H 1.20, U 5.75 og B 10.00. Ingen tvil hos NT hvor dette går. vi velger oss en annen variant, det blir over 3,5 mål i kampen til 2.05 i odds. Kampstart kl 1530.

Alternative kamper
KFUM Oslo – Grorud IL H
Frankrike – Portugal H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Søndagens Tippekupong:

Måneds Flax: