Hordalandsfotball

Oddstips 12.oktober.

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det er ny uke og nye muligheter på langoddsen. Utvalget er magert på fotballfronten, vinteridrettene som håndball og ishokey tar mer og mer nå. Men vi finner da noe å spille på. Vi skal til tredje nivå i England og kampen mellom Bradford City og Harrogate Town.

Bradford City – Harrogate Town B 2.65
Det er nr 16 og nr 14 i denne ligaen som møtes. Begge med 5 poeng når nå 5 runde skal spilles. Ikke helt det store å rope hurra for , men kan gi brukbare odds. Oddsen på kampen: H 2.40, U 3.00 og B 2.65. Vi satser på at formutviklingen til Harrogate er bedre enn Bradford sin og satser på en B til 2.65 i odds. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper:
FC Den Bosch – Helmond Sport H
AFC Eskilstuna – Örgryte H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

MånedsFlax:

Ukens lykkespill og potter: