Hordalandsfotball

Oddstips 13.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Mandagens spill satt som det skulle. Det er fortsatt landskamper som preger utvalget på langoddsen i starten av denne uken. Kvalifisering til EM for U 21 herrer og Nations League for de vanlige landslagene. En god del kamper nedover i de engelske divisjoner finnes også sammen med skotsk ligacup fotball.

Mexico – Algerie H 1.92
Vi velger oss en kamp mellom Mexico – Algerie i dag. Algerie er uten tap på sine 19 siste kamper. Mexico har vunnet 4 hjemmekamper på rad. Algerie har en seiersrekke på 4 kamper på bortebane. Algerie sin prestasjoner høres flott ut, men de har bare en privatkamp i år å skilte med, resten ble spilt i fjor. Mexico har hatt en bra periode nå i høst og senest med seier over Nederland. Oddsen på kampen: H 1.92, U 3.10 og B 3.50. Vi satser på Mexicos gode form og tror de vinner til 1.92 i odds. Kampstart kl 2100 og den spilles i Nederland.

Alternative kamper.
Montenegro – Luxembourg H
Tyskland – Sveits H/H 2,0

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens Pott:

MånedsFlax: