Hordalandsfotball

Oddstips 14.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Onsdag og nye muligheter på Langoddsen. menyen i dag består stort sett av landskamper i Nations League. Norge skal i ilden i dag mot Nord-Irland. Husk også Lotto-spill denne dagen.

Norge – Nord-Irland (Pause/slutt) H/H 1.92
Vi tar for oss denne kampen i dag. Norge ligger på andreplass i gruppen med 6 poeng, á poeng med Østerrike. Nord-Irland ligger sist på 4 plass med 1 poeng. Det er viktig for Norge i dag å plukke seieren i dette oppgjøret. Oddsen på kampen: H 1.37, U 4.20 og B 7.00. Vi har tro på at Håland og co ordner dette. Men vi ønsker en litt bedre odds og satser på H/H til 1.92 i odds. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper
FK Jerv – Ullensaker/Kisa H
Kroatia – Frankrike U

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: