Hordalandsfotball

Oddstips 15.oktober

  • Eirik Gudmundsen


Da er vi ferdig med landslagsfotballen for en stund og ser frem mot at de store ligaene starter opp igjen. Det er et litt magert utvalg før det skjer, men vi skal se om vi kan prikke inn noen fulltreffere for det. Vi hopper galant over til ishockey.

Stavanger Oilers – Lillehammer IK (HUB kun 1.periode) H 1.92
Vi skal se på kampen mellom Stavanger Oilers og Lillehammer IK. Begge lag med en litt ruskete start, hjemmelaget på 6.plass med 2 kamper spilt og 3 poeng. Bortelaget på 7.plass med samme poengsum, men med en kamp mer, nemlig 3. Eneste lag med full pott så langt er Vålerenga med 12 poeng på fire kamper. Oddsen på kampen: H 1.42, U 4.80 og B 5.00. Vi satser på at Stavanger har startet ferden mot toppen igjen og vinner denne kampen. For bedre odds så satser vi på at de leder første periode til 1.92 i odds. Kampstart kl 1900.

Alternative kamper:
Storhamar – Narvik ,Over/ ant. mål fulltid 6.5
Linköpings HC – Djurgårdens IF H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: