Hordalandsfotball

Oddstips 17.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Endelig helg og et overveldende utvalg med fotballkamper på langoddsen. Fredagens tips gjorde jobben gjennom Avaldsnes damenes gevinst mot LSK. I dag er det flere store oppgjør blant annet i Premier League, Everton – Liverpool, Manchester City og Arsenal for å nevne noen. Men vi skal se på på det klassiske oppgjøret i Skottland, «Old Firm». Husk det er spill på Lotto og i Tipping.

Celtic – Rangers B 2.50
Vi velger oss oppgjøret mellom Celtic og Glasgow Rangers. Rivaliseringen mellom de to lagene er legendarisk. Rangers sin bortestatistikk denne sesongen: 3-2-0. Celtic har vunnet 8 kamper på rad. Celtic sin hjemmestatistikk denne sesongen: 4-0-0. Oddsen på kampen: H 2.40, U 3.15 og B 2.50. Celtic på 2.plass med 25 poeng, Rangers på 1.plass med 26 poeng. Vi tror at det er Rangers sin tur i år til å vinne ligaen og at Steven Gerrard klarer det til 2.50 i odds på borteseier i denne kampen. Kampstart kl 1330.

Alternative kamper:
Everton – Liverpool B
TSG 1899 Hoffenheim – Borussia Dortmund, Erling Braut Haaland scorer & Dortmund vinner , 2,65 i odds.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

En av de mest spilte kampene:

Dagens Pott:

Dagens Tippekupong:

MånedsFlax: