Hordalandsfotball

Oddstips 18.oktober

  • Eirik Gudmundsen


De som fulgte vårt hovedtips på lørdag kunne innkassere en grei gevinst da Rangers gjorde jobben mot Celtic. Denne søndagen byr på mye fotball også og vi velger oss en kamp fra Eliteserien.

Kristiansund – Rosenborg B 2,20
Amahl Pellegrino er toppscorer på Kristiansund med 19 mål. Kristoffer Zachariassen har scoret flest for Rosenborg med sine 10 mål. Rosenborg har ikke tapt på sine 4 siste bortekamper. Rosenborg har 3 seire på rad i Eliteserien. Rosenborg ligger på 2.plass i serien med 38 poeng, Kristiansund på 6 plass med 34 poeng. Ikke så mye som skiller. Oddsen på kampen: H 2.95, U 3.55 og B 2.20. Vi tror Rosenborg tar 3 poeng i denne kampen og biter seg fast i toppen av tabellen med Molde like bak. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper
Sheffield Utd – Fulham H
Stjørdals-Blink – Ullensaker/Kisa H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Tippekupongen søndag:

MånedsFlax:

Lykkespill: