Hordalandsfotball

Oddstips 19.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Ny uke og nye muligheter på Langoddsen. Utvalget er noe magert denne mandagen, men innimellom all vinteridretten så finnes det noen kamper vi kan satse på. Vi skal se på en kamp i Premier League mellom Leeds – Wolverhampton.

Leeds – Wolverhampton H 2.45
Leeds ligger på 6.plass med 7 poeng, Wolves på 15.plass med sine 6 poeng. Så det er meget jevnt ennå. Leeds har ikke vunnet noen av sine tre siste kamper mot Wolverhampton. Patrick Bamford er toppscorer på Leeds med 3 mål. Raul Jimenez har scoret flest for Wolverhampton med sine 2 mål. I de siste 10 møtene når Leeds spiller hjemme, har de vunnet 5, det har blitt 1 uavgjort, mens Wolverhampton har vunnet 4. Målforskjellen er 14-11 i favør Leeds. Oddsen på kampen: H 2.45, U 3.15 og B 2.80. Vi har troen på at Leeds tar alle poengene til 2.45 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
Djurgården – Malmö FF B
Derry City – Dundalk B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

MånedsFlax:

Se ukens lykkespill: