Hordalandsfotball

Oddstips 2.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Torsdagen innfridde igjen med pen odds. Fredag og nye muligheter på Langoddsen i dag. Utvalget er preget av at det meste av seriespill foregår i helgen. Bare den skotske Premier divisjon og øverste nivå i Irland har tilnærmet full serierunde denne fredagen. Ellers så er det ymse enkelt kamper på høyere nivå som fanger interessen vår.

Coventry – Bournemouth B 2.05
Vi velger oss en kamp i Championship mellom Coventry og Bournemouth. Coventry har 4 poeng på 3 kamper og ligger på 12.plass. Bournemouth ligger på 4.plass med 7 poeng. Matt Godden er toppscorer på Coventry City med 2 mål. Arnaut Danjuma har scoret flest for Bournemouth med sine 2 mål. Coventry City har ikke tapt noen av sine 15 siste hjemmekamper. Så vi har et nyopprykket lag og et ferskt nedrykket lag i denne kampen. Oddsen på kampen: H 3.35, U 3.20 og B 2.05. Bournemouth ønsker nok en snarlig retur til høyere nivå og bør ta denne seieren greit til 2.05 i odds. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper.
Aberdeen – St. Mirren H/H 2,10.
Hibernian – Hamilton Academical H/H 2,0

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: