Hordalandsfotball

Oddstips 20.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Tirsdagens meny byr på gruppespill i Champions League som hovedrett. Noen enkelt kamper rundt i de store ligaene er det også, men ikke så mange . Vi velger oss storkampen mellom Paris Saint-Germain – Manchester United.

Paris Saint-Germain – Manchester United (O/U 2.5 mål) Under 2.45
Man Utd har en seiersrekke på 4 kamper på bortebane. PSG har vunnet 5 kamper på rad. De aller fleste spillerne som hadde Corona er nå tilbake hos PSG. Oddsen på kampen er:  H 1.52, U 4.40 og B 5.10. NT anser PSG her som stor favoritt og det er nok mulig at det blir de som stikker av med seieren i denne kampen. Vi velger en annen variant og tror at det blir under 2,5 mål i denne kampen til 2.45 i odds. Vi tror det blir en målfattig og gjerrig kamp. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
Aberdeen – Hamilton Academical, begge lag scorer, 2.20 odds.
Chelsea – Sevilla U, 3.45 i odds.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens pott:

MånedsFlax: