Hordalandsfotball

Oddstips 21.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


I dag er det Vikinglotto med 122 millioner i førstepremiepotten. Føler du deg heldig? Da er det bare å prøve lykken der. Langoddsen byr på Championship fra England, gruppespill i Champions League og ymse fotball fra noe lavere nivå fra Europa. Vi velger oss kampen Watford – Blackburn i dag.

Watford – Blackburn H 2.00
Watford ligger på 5.plass med 10 poeng, Blackburn ligger på 9.plass med 7 poeng. På hjemmebane har ikke Watford tapt for Blackburn i sine 4 siste møter. Joao Pedro er toppscorer på Watford med 2 mål. Adam Armstrong har scoret flest for Blackburn med sine 5 mål. For Watford er det bare 3 poeng opp til toppen av tabellen. Vi tror at de kommer til å klatre fra sin nåværende posisjon. Det tar alltid litt tid for de nylig nedrykkete lagene å tilpasse seg. Oddsen på kampen: H 2.00, U 3.15 og B 3.40. Vi tror Watford tar tre poeng her til 2.00 i odds. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper:
Sheffield Wed – Brentford B
Ajax – Liverpool, Begge lag scorer i andre omgang til 2.20 odds.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: