Hordalandsfotball

Oddstips 22.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Onsdagen doblet pengene for de som fulgte vårt hovedspill. I dag er det er full runde i Europa League. Utvalget er bra og ett norsk lag deltar også, nemlig Molde. Ellers er det mest kamper på lavere nivå på menyen denne torsdagen.

Standard Liege – Rangers B 2.10
Vi skal se på en kamp i Europa League mellom Standard Liege – Rangers. Rangers er uten tap på sine 13 siste kamper. Standard har ikke tapt noen av sine 9 siste hjemmekamper. Rangers har ikke tapt på sine 7 siste bortekamper. Oddsen på kampen: H 3.00, U 3.35 og B 2.10. Manager Steven Gerrard har nok lyst til å vise seg frem med mannskapet sitt i Rangers ute i Europa. Det er lenge siden det har vært noe sus over den skotske fotballen. Vi tror at Glasgow Rangers tar alle poengene til 2.10 i odds. Kampstart kl 1900.

Alternative kamper
Young Boys – Roma B
Celtic – Milan, bortelag scorer i begge omganger, 2,55 odds.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: