Hordalandsfotball

Oddstips 23.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Nok en fin gevinst hentet hjem etter torsdagens hovedspill. I dag er det en ny dag og nye muligheter på Langoddsen. Utvalget i dag består stort sett av enkelt kamper fra de store ligaene nå ved inngangen til helgen.

Aston Villa – Leeds H 2.15
Vi velger oss kampen mellom Aston Villa – Leeds. Med sine 3 gule kort, har John McGinn flest på Aston Villa. Kalvin Phillips har flest på Leeds med 2 kort. Aston Villa har 4 seire på rad i Premier League. I de siste 14 møtene når Aston Villa spiller hjemme, har de vunnet 7, det har blitt 3 uavgjort, mens Leeds har vunnet 4 kamper. Målforskjellen er 16-9 i favør Aston Villa. Men disse statistikkene er basert på tiden det var divisjonsforskjell. Aston Villa ligger på 2.plass med 12 poeng, Leeds på 11.plass med 7 poeng. Oddsen på kampen: H 2.15, U 3.45 og B 3.05. Vi tror at Aston Villa fortsetter den gode starten de har hatt i år og plukker alle tre poengene til 2.15 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper
VfB Stuttgart – 1. FC Köln, H 1.92
Derry City – Shelbourne, B 3.80

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: