Hordalandsfotball

Oddstips 25.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Thomas Karlsen


Det er søndag og nye muligheter på Langoddsen. Utvalget i dag er bra, med full runde i Eliteserien og mange kamper fra øverste nivå i de europeiske ligaer. Vi velger oss en kamp i Eliteserien.

Sarpsborg 08 – Rosenborg B 2.15
Vår hovedkamp blir oppgjøret mellom Sarpsborg 08 – Rosenborg. Med sine 6 gule kort, har Bjørn Inge Utvik flest på Sarpsborg. Dino Islamovic har flest på Rosenborg med 6 gule kort. Rosenborg har ikke tapt på sine 5 siste bortekamper. Mos er toppscorer på Sarpsborg med 6 mål. Kristoffer Zachariassen har scoret flest for Rosenborg med sine 10 mål. Sarpsborg ligger på 9.plass med 27 poeng, Rosenborg på 3.plass med 39 poeng. Oddsen på kampen: H 3.15, U 3.40 og B 2.15. Vi tror Rosenborg vinner til 2.15 i odds. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper:
Wolverhampton – Newcastle, over 2,5 mål full tid til 2.15 i odds.
Southampton – Everton, B, 2,40 i odds.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

SKal du levere en Tippekupong?

Lykkespill til uken: