Hordalandsfotball

Oddstips 26.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Etter en flott helg med mye fotball så er vi klar for hverdagen igjen. Søndagen ga penger til de som fulgte oss på hovedspillet Menyen denne mandagen består av enkelt kamper på øverste nivå, stort sett fra de europeiske ligaer. Vi velger oss en kamp fra Serie A i Italia.

AC Milan – Roma H 2.00
Kampen mellom Milan og Roma. Milan topper tabellen etter 4 runder med 12 poeng. Roma ligger på 9.plass med 7 poeng. Zlatan Ibrahimovic er toppscorer på Milan med 4 mål. Jordan Veretout har scoret flest for Roma med sine 3 mål. Milan er uten tap på sine 25 siste kamper. Milan har vunnet 8 hjemmekamper på rad. Oddsen på kampen: H 2.00, U 3.40 og B 3.20. Vi satser på at Hauge og Zlatan ordner 3 poeng her til 2.00 i odds. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper:
Levante – Celta Vigo H
Burnley – Tottenham U

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Ukens Lykkespill: