Hordalandsfotball

Oddstips 27.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det er et blandet utvalg fotball som står på langodds menyen i dag. De norske landslagsdamene skal ut i kvalifisering til EM og møter Wales. Gruppespill i Champions League går i dag, Liverpool møter Midtjylland som en av kampene. Ellers et rikholdig utvalg i fra de lavere divisjoner i England.

Borussia Mönchengladbach – Real Madrid B 1.87
Vi velger oss kampen mellom Borussia Mönchengladbach – Real Madrid. Borussia MG er uten tap på sine 6 siste kamper. Real Madrid har ikke tapt på sine 4 siste bortekamper. Real Madrid har en seiersrekke på 3 kamper på bortebane. Real Madrid gikk på en smell i første gruppespill kamp mot Shaktar Donetsk, men en overbevisende seier mot Barcelona i helgen sørger nok for seier i denne kampen. Oddsen på kampen: H 3.45, U 3.85 og B 1.87. Vi holder på borteseier her. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
Viking – Haugesund H
Italia – Danmark H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: