Hordalandsfotball

Oddstips 28.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Ny dag og nye muligheter på Langoddsen. Menyen i dag byr på full runde i OBOS-ligaen, en del kamper i engelsk Championship og et bra utvalg med gruppespill kamper til Champions League. Vi velger oss kampen fra hjemmelig serie. Husk også pene penger i dagens Viking Lotto!

Sogndal – Jerv (Pause/Slutt) H/H 2.10
Vi velger oppgjøret mellom Sogndal – Jerv i OBOS ligaen. Sogndal ligger på 3 plass med 40 poeng , Jerv på 6 plass med 31 poeng. Sogndal har klare opprykks ambisjoner og vil nok kjempe for en seier i denne kampen mot Jerv. Det ble et tap i forrige runde for Sogndal, så de er nok sugen på å slå tilbake. Oddsen på kampen: H 1.45, U 4.25 og B 5.50. Vi går for varianten H/H til 2,10 i odds og seier til Sogndal.

Alternative kamper:
Øygarden – Kongsvinger H
Tromsø – HamKam, H/H 2,10

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: