Hordalandsfotball

Oddstips 29.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Nicholas Noreng


Det ble en aldri så liten fest for de som fulgte tipsene våre onsdag. Begge pause/slutt spillene gikk inn. I dag er det torsdag og nye muligheter på Langoddsen. Utvalget i dag består stort sett av kvalifiseringskamper i Euro League. Vår norske representant, Molde , skal møte Rapid Wien.

Molde – Rapid Wien H 2.30
Utvalget med kamper er bra og vi velger oss nettopp kampen mellom Molde og Rapid Wien. Molde er uten tap på sine 5 siste kamper. Rapid Wien har ikke tapt på sine 4 siste bortekamper. Rapid Wien har en seiersrekke på 3 kamper på bortebane. Molde vant sin første kamp mot irske Dundalk og ligger likt med Arsenal, som slo Rapid Wien i sin første kamp. Klarer Molde å slå østerrikerne så går de nok videre sammen med Arsenal fra gruppespillet. Oddsen på kampen: H 2.30, U 3.25 og B 2.70. Vi setter en H her til 2.30 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
Rangers – Lech Poznan, under ant. mål fulltid 2.5, 2.20 i odds.
AEK Athen – Leicester, B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: