Hordalandsfotball

Oddstips 3.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Fredagen skuffet ikke og igjen ble det nye penger å hente. I dag er det lørdag og nye sjanser på Langoddsen. Utvalget er meget bra. Mange norske og utenlandske serier i gang på høyeste nivå. I tillegg er det muligheter på Tippekupongen eller Lotto.

Everton – Brighton (Pause/Slutt) H/H 2.65
Vi velger oss en kamp i Premier League mellom Everton og Brighton som vår hovedkamp. Everton har vunnet sine 6 siste kamper og ligger helt i toppen av ligaen a poeng med Liverpool og Leicester. Brighton ligger på 12.plass med 3 poeng. På hjemmebane har ikke Everton tapt for Brighton i sine 3 siste møter. Brighton har ikke tapt på sine 9 siste bortekamper. Oddsen på kampen: H 1.80, U 3.55 og B 4.10. Vi tror Everton er noe undervurdert som utfordrer i toppen av ligaen . Vi ønsker litt bedre odds og satser på H/H til 2,65 i odds. Kampstart kl 1600.

Alternative kamper:
Vålerenga – Mjøndalen, Flest mål i andre omgang, 1,95 i odds.
Tromsø – Åsane , H/H 2,15 i odds.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

Tippekupongen:

MånedsFlax: