Hordalandsfotball

Oddstips 30.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det ble pene penger igjen til de som  fulgte oss torsdag. Vi nærmer oss helg og mye bra fotball, men først må vi gjøre unna denne fredagen. Utvalget i dag preges av enkelt kamper på høyere europeisk nivå. Vi minner også om trekning i Eurojackpot der det skal deles ut noen hundre millioner.

Coventry – Reading B 2.25
Vi velger oss kampen mellom Coventry City – Reading i engelsk Championship. Coventry på 22.plass med 5 poeng, Reading på 1.plass med 22 poeng. Coventry City har ikke vunnet noen av sine 6 siste kamper. Reading har ikke tapt på sine 4 siste bortekamper. Reading har vunnet 3 kamper på rad. Oddsen på kampen: H 3.00, U 3.00 og B 2.25. Vi velger formlaget Reading og seier til 2.25 i odds. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper
Wolverhampton – Crystal Palace H
Schalke 04 – VfB Stuttgart B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens Pott:

MånedsFlax: