Hordalandsfotball

Oddstips 31.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Endelig helg og nye muligheter på Langoddsen. Minner og om Lotto trekning i dag. Kanskje du er den heldige? Utvalget i dag er bra og gledelig å se Toppserien i gang igjen etter landslagspausen.

Odd – Sarpsborg 08 H 1.95

Vi velger oss kampen mellom Odd og Sarpsborg 08 i Eliteserien i dag. Odd ligger på 5.plass med 38 poeng, Sarpsborg på 10.plass med 27 poeng. Med sine 4 gule kort, har Espen Ruud flest på Odd. Bjørn Utvik har flest på Sarpsborg med 6 kort. Mushaga Bakenga er toppscorer på Odd med 7 mål. Mos har scoret flest for Sarpsborg med sine 6 mål. Odd har ikke tapt noen av sine 7 siste hjemmekamper. Odd har tapt bare to kamper på sine 6 siste og det mot motstandere over de på tabellen, Rosenborg og Bodø/Glimt. Oddsen på kampen: H 1.95, U 3.50 og B 3.60. Vi tror Odd tar dette greit i land til 1.95 i odds. Ønsker man å være litt mer dristig så kan man gå for H/H til 3.00 i odds. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper:
Liverpool – West Ham , Handikap fulltid 0-1, H 1,95 odds.
Borussia Mönchengladbach – RB Leipzig B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens Pott:

Tippekupongen:

MånedsFlax: