Hordalandsfotball

Oddstips 4.oktober

  • Eirik Gudmundsen


Lørdagens tips gikk greit inn og de som fulgte oss der kunne hente en pen gevinst. Søndagen byr på mye bra fotball. Full runde i Eliteserien. Mange profilerte oppgjør i de øvrige europeiske ligaer. Vi velger oss en kamp i Eliteserien mellom Rosenborg og Odd.

Rosenborg – Odd H 1.95
Dette er et oppgjør mellom nummer 2 og 3 på tabellen, begge med 35 poeng. Begge er sjanseløse på høyere plassering da Bodø/Glimt synes uovervinnelig for tiden. På hjemmebane har ikke Rosenborg tapt for Odd i sine 4 siste møter. Kristoffer Zachariassen er toppscorer på Rosenborg med 9 mål. Mushaga Bakenga har scoret flest for Odd med sine 6 mål. Rosenborg sin hjemmestatistikk denne sesongen: 6-3-1. Oddsen på kampen: H 1.95, U 3.50 og B 3.65. Vi tror Rosenborg med Åge Hareide i sjefsstolen klarer dette til 1.95 i odds. kampstart kl 2030.

Alternative kamper.
Aalesund – Kristiansund, over 1,5 mål til pause, 2,05 odds.
Manchester United – Tottenham, Marcus Rashford scorer mål, 2,80 i odds.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

MånedsFlax:

Lykkespill: