Hordalandsfotball

Oddstips 5.oktober

  • Eirik Gudmundsen


Det nok en pen dag for de som fulgte oss på langoddsen denne søndagen med RBK som hovedspill. Denne mandagen er det et skikkelig hvileskjær på langoddsen. I dag anbefaler vi rett og slett å beholde pengene i lommeboken. Ikke mye spillbart denne mandagen. Bruk heller dagen til å sikre at du har lagt inn din klubb som grasrotmottaker. Dermed kommer du til å støtte klubben i ditt hjerte når du lever et spill.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare forslag:

MånedsFlax:

Lykkespill denne uken: