Hordalandsfotball

Oddstips 6.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det er tirsdag og nye muligheter på Langoddsen. Dagens utvalg består stort sett av engelsk 3 nivå og skotsk ligacup.
Vi skal kikke litt på den skotske ligacupen i dag .

Hearts – Inverness (Pause/Slutt) H/H 2.25
Vi velger oss kampen mellom Hearts og Inverness. På hjemmebane har ikke Heart of Midlothian tapt for Inverness CT i sine 6 siste møter. I de siste 20 møtene når Heart of Midlothian spiller hjemme, har de vunnet 11, det har blitt 5 uavgjort, mens Inverness CT har vunnet 4. Målforskjellen er 37-20 i favør Heart of Midlothian. Inverness CT sin siste borteseier mot Heart of Midlothian var i 2013. Oddsen på kampen: H 1.55, U 3.70 og B 4.80. Vi velger en handikap variant for å få litt bedre odds, H/H 2,25 i odds. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper:
Shrewsbury Town – Bolton Wanderers H
Wigan – Port Vale H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: