Hordalandsfotball

Oddstips 7.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Vi minner om at det er 92 millioner i første premiepotten i Vikinglotto i dag. Kanskje du er den heldige?
Prøv en innsats og finn det ut. Dagens utvalg på langoddsen består av skotsk ligacup, NM for de norske damelagene og et bra knippe internasjonale privatlandskamper for landslagene.

Nederland – Mexico U 3.40
Vi velger oss Nederland – Mexico, privatlandskamp. Mexico har en seiersrekke på 3 kamper på bortebane. Mexico har vunnet 6 kamper på rad. Nederland har tidligere vunnet 4 av 5 kamper mot Mexico. Oddsen på kampen:  H 1.70, U 3.40 og B 4.00. Vi tror det blir en U til 3.40 i odds i denne kampen. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper:
Frankrike – Ukraina, Begge lag scorer, 2,40 i Odds.
Østerrike – Hellas H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: