Hordalandsfotball

Oddstips 8.oktober

  • Eirik Gudmundsen


Torsdag og nye muligheter på langoddsen. Dagens utvalg preges av landskamper for herrene. En del privatkamper og det som kanskje er mest interessant, playoff kamper for å komme til EM.

Norge – Serbia H 2.35
Norge skal møte Serbia på Ullevål . Vi velger denne kampen som vår hovedkamp. Det hele er ganske enkelt og samtidig vanskelig. Norge må slå Serbia på Ullevål for å ha mulighet til å komme til EM. Oddsen på kampen:  H 2.35, U 3.15 og B 3.00. Vi satser på at Ødegård og Håland slår til og klarer dette. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper:
Bosnia-Hercegovina – Nord-Irland H
Island – Romania H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: