Hordalandsfotball

Oddstips 9.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Ny dag og nye muligheter på Langoddsen. Norge skuffet nok de fleste i går og det gikk ut over vårt optimistiske tips på kampen. Men vi prøver igjen med en ny norsk landskamp. Det er kvalifisering for U21 herrer som kan kvalifisere seg til EM. I tillegg er det rundt 480 millioner i potten denne fredagen for de som spiller Eurojackpot.

Portugal U21 – Norge U21 (Omgang med flest mål) 2.omg B 1.92
Motstander er Portugal. Norge har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper mot Portugal. Dany Mota er toppscorer på Portugal med 3 mål. Jørgen Strand Larsen har scoret flest for Norge med sine 4 mål. På hjemmebane har ikke Portugal tapt for Norge i sine 3 siste møter. Portugal ligger på 2 plass i gruppen med 12 poeng, Norge på 3.plass med 10 poeng. Oddsen på kampen: H 1.27, U 5.20 og B 7.80. Norge levnes ikke noe håp om seier her. Vi velger en annen variant og satser på at det scores flest mål i andre omgang til 1.90 i odds. Kampstart kl 2030.

Alternative kamper:
Skottland – Tsjekkia B
Serbia – Polen B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: