Hordalandsfotball

Oddstips fredag 16.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Mikal Lindøe


Stavanger IK gjorde jobben for oss i går. Laget ledet etter 1.periode som var spillet. Ny dag og nye muligheter på Langoddsen . Utvalget i fotballkamper tar seg opp frem mot helgen da de fleste er i gang igjen. Vi skal se på en spennende kamp i Toppserien i dag.

LSK – Avaldsnes B 2.90
Lillestrøm kvinner møter Avaldsnes. Det er et oppgjør mellom nummer 3 og nummer 4 på tabellen. Begge lag har 28 poeng så langt. På hjemmebane har ikke LSK Kvinner tapt for Avaldsnes i sine 7 siste møter. Sophie Haug er toppscorer på LSK Kvinner med 7 mål. Elise Thorsnes har scoret flest for Avaldsnes med sine 7 mål. Avaldsnes har ikke tapt på sine 5 siste bortekamper. Oddsen på kampen: H 2.10, U 3.35 og B 2.90. LSK Kvinner har tapt to kamper på sine 6 siste kamper. Det betyr at de ikke er så suveren som tidligere år. Avaldsnes har ikke tapt på sine 6 siste kamper. Vi satser på at bortelaget har best form og vinner dette her til 2.90 i odds. Kampstart kl 1900.

Alternative kamper:
Derby – Watford B
Shamrock Rovers FC – Derry City , Handikap 0-1 , H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: