Hordalandsfotball

Oddstips 24.oktober

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Da er det helg og full fart på fotballfronten. Meget bra utvalg i dag med kvalitetskamper i fra Norge og andre land. Husk også at Lotto og Tippekupongen er blant utvalget denne lørdagen. Vi velger oss en kamp i fra Championship.

Watford – Bournemouth H 2.30
Det er en kamp mellom to lag som rykket ned sist sesong og er sugne på direkte opprykk igjen. Watford ligger på 3.plass med 13 poeng, Bournemouth ligger på 4.plass med 12 poeng. Ikke så stor forskjell .Watford sin hjemmestatistikk denne sesongen: 3-0-0. Bournemouth sin bortestatistikk denne sesongen: 1-2-0. Watford har vunnet 4 hjemmekamper på rad. Oddsen på kampen: H 2.30, U 3.00 og B 2.95. Vi satser på at formen til Watford er en del bedre enn Bournemouth sin og satser på at de vinner til anstendige 2.30 i odds. Kampstart kl 1330.

Alternative kamper
Manchester United – Chelsea H, 2.30
Brann – Stabæk H, 2.10

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

Dagens Tippekupong: