Hordalandsfotball

Oddstips 1.november

  • Eirik Gudmundsen


Ny måned og nye muligheter på langoddsen. Utvalget er bra i dag, på den hjemlige arenaen så er det runde i Eliteserien og Obos-ligaen. Noen kamper i Toppserien også, med storoppgjøret mellom Vålerenga og LSK Kvinner. En del bra kamper utenlands også i dag, så utvalget er bra.

Manchester United – Arsenal H 2.00
Vi velger oss kampen mellom Manchester United – Arsenal i Premiere League. United på 15.plass med 7 poeng, Arsenal på 12.plass med 9 poeng. På hjemmebane har ikke Man Utd tapt for Arsenal i sine 6 siste møter. Med sine 2 gule kort, har Luke Shaw flest på Man Utd. Hector Bellerin har flest på Arsenal med 3 kort. Bruno Fernandes er toppscorer på Man Utd med 3 mål. Alexandre Lacazette har scoret flest for Arsenal med sine 3 mål. Arsenal har hatt store problemer med å ta poeng mot topplagene og vi tror det blir ikke bedre i denne kampen . Oddsen på kampen: H 2.00,U 3.50 og B 3.45. United vinner denne kampen til 2.00 i odds. Kampstart kl 1730.

Alternative kamper:
Vålerenga – LSK Kvinner H
Sandefjord – Brann H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Tippekupongen:

Ukens Lykkespill: