Hordalandsfotball

Oddstips 10.november

  • Eirik Gudmundsen


To av mandagens tre forslag gikk inn. I dag er det tirsdag og nye muligheter på langoddsen. Landskamppausen er startet og utvalget fremover innen toppfotballen blir noe dårligere fremover. Vi får håpe på en del gode landskamper, men vi har i dag to oppgjør innen damenes NM-spill. Vi skal se på kampen mellom LSK Kvinner – Rosenborg BK Kvinner.

LSK Kvinner – Rosenborg 2.10
De tidligere så suverene LSK kvinner har falt en del av i årets serie. RBK Kvinner ligger på 2.plass i serien med en serierunde igjen. Cupspill er noe annet enn serie og det kan kanskje slå ut her. Dette kan være LSK Kvinner sin sjanse til å vinne noe i år og dermed spill i Europa neste år. Oddsen på kampen: H 2.10, U 3.20 og B 3.00. Vi tror LSK Kvinner vinner denne kampen til 2.10 i odds. Kampstart kl 2000.

Alternative kamper:
Avaldsnes – Arna-Bjørnar, H/H 1,87
Storhamar Hockey – Lillehammer IK H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: