Hordalandsfotball

Oddstips 11.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Begge NM kampene for damer ga pen gevinst tirsdag. Det er landslagspause i seriefotballen for herrene, og det gir oss et bra utvalg med landskamper å satse på denne onsdagen. På den hjemlige arena har vi to kvartfinale oppgjør i kvinnenes NM. Vi velger oss Norges kamp mot Israel som vår hovedkamp i dag.

Norge – Israel (Pause/slutt) H/H 2.10
På Norges 6 siste kamper har de vunnet fire og tapt to. Egentlig et bra gjennomsnitt, men så er det jo dette med hvilke kamper de taper. Israel har bare vunnet 1 av sine 6 siste kamper, to uavgjort og 3 tap. Noen spillere hos Israel har måttet gå i karantene pga korona nå like før kampen. Det kan virke inn på Norges vinner sjanser. Oddsen på kampen: H 1.50, U 4.20 og B 5.90. Litt lave odds på hjemmeseier så vi går for H/H 2.10 i odds som variant. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper:
Litauen – Færøyene H
Norge – Israel, under 2,5 mål 2,10 i odds.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: