Hordalandsfotball

Oddstips 12.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Dessverre ble vårt hovedtips, Norge – Israel avlyst i går. Lituaen ordnet derimot litt gevinst. I dag prøver vi oss igjen med nye tips. Det er stort sett landskamper det går i. Vi velger oss kampen mellom Serbia – Skottland i Play off til EM.

Serbia – Skottland (Begge scorer) Ja 2.20
Dette er finale og den som vinner går videre til EM .Skottland er uten tap på sine 8 siste kamper.  Skottland har vunnet 4 kamper på rad. Oddsen på kampen: H 1.60, U 3.60 og B 5.20. Klart i favør av Serbia altså. Litt lave odds her gjør at vi velger oss varianten begge lag scorer til 2,20 i odds. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper:
Ungarn – Island H
Wales – USA U

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: