Hordalandsfotball

Oddstips 13.november

  • Eirik Gudmundsen


Torsdagens tips trillet inn med 1-1 i den kampen. I dag er det fredag og nye muligheter på Langoddsen. Utvalget innen fotballen er magert , stort sett privat landskamper med uforutsigbare resultater, så de lar vi ligge. Vi skal se litt på ishockey i stedet. Husk også den massive potten i Eurojackpot.

Södertälje SK – MODO Hockey H 1.92
Vi velger oss en kamp i Allsvenskaen mellom Södertälje SK – MODO Hockey. Hjemmelaget ligger på 3 plass i serien med 28 poeng. Bortelaget ligger på 11 plass med 13 poeng. Södertälje har vunnet 4 og tapt 2 kamper på sine 6 siste. MODO har 3 seire og 3 tap på sine 6 siste kamper. Det ligger an til et jevnt oppgjør selv om tabellsituasjonen tilsier noe annet. MODO slo Södertälje senest 4 november hjemme. Odds er slik: H 1,92 , U 3,82 og B 2,80. Vi tror Södertälje vinner denne kampen på hjemmebane til 1,92 i odds. Kampstart kl 1900.

Alternative 2 kamper.
HPK Hämeenlinna – Ässät Pori H
VIK Västerås HK – Västervik H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: