Hordalandsfotball

Oddstips 14.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Hockeyspillene fra Sverige gjorde jobben fredag, men nå er det endelig lørdag og en for så vidt flott sportshelg er i gang. Det er fortsatt landslagsfotball som preger Langoddsen sammen med et bra utvalg av fotball på lavere nivå. Noen kamper i PostNord- ligaen er dagens norsk bidrag. Sjekk ut dagens Tippetips og Lotto.

Sveits – Spania (Pause/slutt) U/B 4.70
Vi velger oss landskampen mellom Sveits og Spania som vår kamp i dag. Det er Nations League gruppespill. Sveits ligger i bunnen med 2 poeng, Spania på 1.plass med 7 poeng. Sveits har ikke vunnet noen av sine 6 siste kamper. Mario Gavranovic er toppscorer på Sveits med 2 mål. Sergio Ramos har scoret flest for Spania med sine 2 mål. Spania har ikke vunnet noen av sine 6 siste bortekamper. Oddsen på kampen: H 3.90, U 3.25 og B 1.82. Noe lav odds på borteseier så vi prøver varianten U/B til 4,70 i odds. Den er kanskje drøy men burde kunne gå. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper:
Portugal – Frankrike H
Mexico – Sør-Korea H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

Tippekupong:

MånedsFlax: