Hordalandsfotball

Oddstips 15.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Denne søndagen byr på mye fotball på Langoddsen. Landskampene i Nations League fortsetter, full runde i OBOS-ligaen og noen kamper i Toppserien, PostNord-ligaen og damenes 1.divisjon.

Romania – Norge B 2.10 (Kampen ser ut til ikke å bli spilt)
Vi velger oss kampen mellom Romania og Norge i Nations League gruppespillet som vår hovedkamp. Norge har ikke tapt på sine 5 siste bortekamper. Norge har 3 seire på rad i Gr. 1 UEFA Nations League, Liga B. Odds er slik, H 3,05 , U 3,25 og B 2,10. Sist kamp mot Romania knuste Norge de med 4-0. Vi tror Norge vinner dette oppgjøret til 2,10 i odds. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper:
Ullensaker/Kisa – Lillestrøm, bortelag scorer i begge omganger til 2,10 i odds.
Åsane – Kongsvinger, over 1,5 mål til pause , 2,15 odds.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbarekamper:

Lykkespill til uken: