Hordalandsfotball

Oddstips 16.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


En av de to spillene vi hadde i gang gikk inn i går. I dag starter en ny uke og nye muligheter på Langoddsen. Det er ikke mye utvalg innen fotball denne mandagen, så vi skal se litt på vinteridrett, nærmere bestemt ishockey.

Djurgårdens IF – Skellefteå AIK B 2.05
Vi velger kampen mellom Djurgårdens IF – Skellefteå AIK på nivå 2 i svensk hockey. Hjemmelaget ligger på 11.plass med 12 poeng, bortelaget på 6.plass med 24 poeng. Det er ikke akkurat toppnivået i svensk ishockey. Oddsen på kampen: H 2.60, U 3.75 og B 2.05 . Vi satser på at Skelleftå med to seire på sine 2 siste kamper er i flytsonen og tar 3 poeng i denne kampen til 2.05 i odds.

Alternative kamper:
Leksands IF – Frölunda HC B
Plymouth Argyle – Portsmouth B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

MånedsFlax:

Lykkespill: