Hordalandsfotball

Oddstips 17.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Denne tirsdagen byr på mer landslagsfotball. Det er Nations League kamper stort sett med en del kamper i Afrika-mesterskapet på menyen. Det er også et bra utvalg fra lavere divisjoner fra England for de som har interesse for det.

Kroatia – Portugal B 2.00
Vi skal se på en kamp i gruppe 3 i Nations League mellom Kroatia – Portugal. Kroatia ligger på 3.plass med 3 poeng, Portugal på 2.plass med 10 poeng. Nikola Vlasic er toppscorer på Kroatia med 2 mål. Diogo Jota har scoret flest for Portugal med sine 3 mål. Portugal kan med seier i denne kampen komme opp på á poeng med Frankrike på førsteplass. Oddsen på kampen: H 3.30, U 3.25 og B 2.00. Vi tror Portugal tar alle 3 poengene selv på bortebane til 2.00 i odds. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper
Uruguay – Brasil B
Venezuela – Chile B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: