Hordalandsfotball

Oddstips 18.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


For de som fulgte oss i går så gikk hoved tipset inn sammen med et av de andre tipsene. Det gav en fin gevinst . Vi minner om at det er Vikinglotto i dag med 200 millioner i første premie potten. På fotballfronten går det i gruppespill kamper i Nations League og noen kamper i OBOS ligaen. Norge stiller med et B-landslag mot Østerrike i Wien i kveld.

Wales – Finland H 1.95
Vi skal ta for oss kampen mellom Wales – Finland. Wales er uten tap på sine 4 siste kamper. Wales har ikke tapt noen av sine 9 siste hjemmekamper. Finland har vunnet 4 kamper på rad. Dette er en kamp mellom nummer 1 og 2 i gruppen og det er bare 1 poeng som skiller de. Oddsen på kampen: H 1.95, U 3.00 og B 3.95. Selv om Finland sjokkerte alle ved å slå Frankrike så tror vi at Wales blir for sterke her til 1.95 i odds. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper:
England – Island, U/H 3,45.
Israel – Skottland B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: