Hordalandsfotball

Oddstips 19.november

  • Eirik Gudmundsen


Da er landslagspausen over og det er tilbake til hverdagen. Onsdagens hovedspill satt som det skulle i Cardiff. Det tar litt tid før seriekampene er i gang igjen og i mellom tiden ser vi litt på vinteridretten.

Stavanger Oilers – Vålerenga IF (Begge scorer i 1.periode) Ja 2.60
Vi skal se på kampen mellom Stavanger Oilers – Vålerenga IF. Oilers ligger på 8.plass med 12 poeng. Vålerenga på 2.plass med 27 poeng, bare 3 poeng bak serieleder Frisk/Asker. Oilers har hatt en begredelig sesong så langt, men det kan se ut til at det snur litt nå. Vålerenga kjemper hardt for å nå igjen Frisk/Asker i serien. Oddsen på kampen: H 2.15, U 4.20 og B 2.45. NT har troen på Oilers, men det kan være et dristig valg. Vi går derfor for handikap varianten «begge lag scorer i 1 periode» til 2.60 i odds. Kampstart kl 1900.

Alternative kamper
Frölunda HC – IK Oskarshamn, H første periode, odds 1,90.
Dinamo Minsk – HK Sochi H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott: