Hordalandsfotball

Oddstips 2.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Vi har hatt en helg med mye bra fotball. Vi håper det er litt rester av den igjen til denne mandagen. Utvalget i dag er enkelt kamper fra helgens runde med fotball. Vi velger oss en kamp som kan bli en godbit.

Leeds – Leicester H 2.45
Leeds – Leicester i Premier League. Leeds med 10 poeng og 11.plass, Leicester med 12 poeng og 7.plass. Vi er i runde 7 og det er fortsatt meget jevnt. Leicester sin bortestatistikk denne sesongen: 3-0-0. Leicester har vunnet 3 kamper på rad. Leicester har en seiersrekke på 5 kamper på bortebane. Oddsen på kampen: H 2.45, U 3.40 og B 2.65. Vi tror Leeds plukker poengene her på hjemmebane til 2.45 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
Fulham – West Bromwich H
TSG 1899 Hoffenheim – FC Union Berlin H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

MånedsFlax:

Sjekk ukens lykkespill: