Hordalandsfotball

Oddstips 20.november

  • Eirik Gudmundsen


Det er fortsatt vinteridrettene som preger mye av langoddsen denne fredagen. De store ligaene innen fotballen er ikke i gang før i morgen. I tillegg er det en stor pott i Eurojackpot.

VIK Västerås HK – Södertälje SK B 2.10
På lavere nivå er det litt å velge i. Vi velger oss en ishockey kamp som dagens valg i dag også, mellom VIK Västerås HK – Södertälje SK på øverste svensk nivå. Hjemmelaget ligger på 4.plass med 25 poeng, bortelaget på 3.plass med 31 poeng. Ikke så stor forskjell, men Södertälje har vunnet 5 av sine 6 siste kamper og da med 4 seire på rad. Oddsen på kampen: H 2.50, U 3.80 og B 2.10. Vi tror formsterke Södertälje tar seieren her til 2.10 i odds. Kampstart kl 1900.

Alternative kamper:
Rennes – Bordeaux H
Monaco – Paris Saint-Germain B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: