Hordalandsfotball

Oddstips 21.november

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det svenske hockeytipset gjorde jobbet fredag. I dag er det lørdag og nye muligheter på Langoddsen. Et flott utvalg med fotballkamper å velge i i dag. De norske lagene er i gang igjen også med innspurten i sine respektive serier. Vi skal se på en kamp i den engelske Premier League.

Aston Villa – Brighton H 2.10
Vi velger oss oppgjøret mellom Aston Villa – Brighton. Aston Villa ligger på 6.plass med 15 poeng. Brighton ligger på 16.plass med 6 poeng. Det er tett i toppen og det er ikke mange poeng opp til 1. plass. Brighton har ikke vunnet noen av sine 7 siste kamper. På hjemmebane har ikke Aston Villa tapt for Brighton i sine 3 siste møter. Ollie Watkins er toppscorer på Aston Villa med 6 mål. Neal Maupay har scoret flest for Brighton med sine 4 mål. Oddsen på kampen: H 2.10, U 3.50 og B 3.10. Vi tror på en H her til fin odds. Kampstart kl 1600.

Alternative kamper:
LSK Kvinner – Sandviken H
Luton – Blackburn B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

Dagens Tippekupong:

MånedsFlax: